Συνταγές

Κοτόπουλο ταντούρι

Ψημένο σε πλάκα από αλάτι Ιμαλαΐων

Γαρίδες μαριναρισμένες σε γλυκιά πάπρικα και θυμάρι

Ψημένες σε πλάκα από αλάτι Ιμαλαΐων

Αρωματικά Αλάτια χρησιμοποιώντας Αλάτι Ιμαλαΐων

Ένας πολύ ωραίος τρόπος να εμπλουτίσουμε τις γεύσεις των κρεάτων σχάρας, των ψαριών σχάρας, των λαχανικών μας, βραστών ή ψητών είναι τα αρωματικά αλάτια.

Dressings με Αλάτι Ιμαλαΐων

Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσουμε τα δικά μας dressing για τις σαλάτες μας. Το αλάτι Ιμαλαΐων θα δώσει σε αυτά μια πιο απαλή γεύση από το θαλασσινό αλάτι!

Παγωτό καϊμάκι με μαστίχα Χίου

Λαχταριστό σπιτικό παγωτό...

Απλή μουστάρδα σπιτική

Aπό τον Αλέξανδρο Γιώτη

Σαγανάκι θαλασσινών με μαστίχα

Συμβουλή ΓκιουλΜπαχαρ: Χρησιμοποιείστε το σαγανάκι για σάλτσα με τα ζυμαρικά Χίου: ταλιατέλες κατσαρές με μαστίχα Χίου

Φασόλια μαυρομάτικα σαλάτα με σάλτσα κάρυ

Η σάλτσα κάνει τη διαφορά!

Κεικ με πράσινο τσαι matcha

Εύκολο, γρήγορο και νόστιμο

Κοτόπουλο γκάραμ μασάλα

Θέλει λίγη προετοιμασία αλλά αξίζει το κόπο!