Αξεσουάρ για Τσάι

Κουπες / Φλιτζάνια

Κούπες και φλιτζάνια σε πολλά διαφορετικά χρώματα και σχέδια: Kλασικές κούπες, κούπες με καπάκι, κούπες με καπάκι και σουρωτήρι, γυάλινες κούπες, και κούπες από πορσελάνη.

Γυάλινες Τσαγιέρες

Είναι πυρίμαχες, αισθητικά χαριτωμένες, με απλές γραμμές και ιδανικές για τσάγια που έχουν σχήματα ή είναι κυλινδρισμένα και ξεδιπλώνονται στο ζεστό νερό.

Πορσελάνινες Τσαγιέρες

Τσαγιέρες από πορσελάνη σε πολλά διαφορετικά χρώματα και σχέδια.

Κεραμικές Yixing Τσαγιέρες

Η μέθοδος που δημιουργούνται οι τσαγιέρες ακόμη και σήμερα είναι τόσο χαρακτηριστική όσο και το είδος του πηλού Yixing. Λέγεται ότι ο ιδιαίτερος αυτός πηλός λειτουργεί βιομαγνητικά και πολλαπλασιάζει τις ιδιότητες του τσαγιού. Γι' αυτό και η κάθε τσαγιέρα πρέπει να χρησιμοποιείται για ένα μόνο τύπο τσαγιού.

Μαντεμένιες Τσαγιέρες

Οι τσαγιέρες από μαντέμι είναι συνδεδεμένες με τη γιαπωνέζικη τελετή του τσαγιού. Πολλοί λάτρεις του τσαγιού πιστεύουν ότι το νερό που βράζει σε μια μαντεμένια τσαγιέρα έχει καλύτερη γεύση από το εάν έβραζε σε σκεύος από άλλο υλικό.

Πορσελάνινα Δοχεία για Τσάι

α πορσελάνινα δοχεία μας είναι μεγάλα και πολύχρωμα, με παραδοσιακά κινέζικα σχέδια.

Σουρωτήρια - Φίλτρα

Πολλοί διστάζουν να χρησιμοποιήσουν χύμα τσάι γιατί θεωρούν χρονοβόρα και δύσκολη την παρασκευή του. Όμως, τα σουρωτήρια που θα βρείτε στη συλλογή μας κάνουν την παρασκευή του γρήγορη, εύκολη κι απλή.