Άσπρο Τσάι

Άσπρο Τσάι Κίνας Τριαντάφυλλο – Λουίζα – Ιβίσκο

Προτεινόμενη δοσολογία για μια κούπα 300ml: 1 κουταλιά της σούπας
Θερμοκρασία νερού: 65 – 70°C
Χρόνος εκχύλισης: 5 – 7′ .
Δυνατότητα εκχύλισης: 1 φορά

Άσπρο Τσάι Κίνας Pai Mu Tan

Προτεινόμενη δοσολογία για μια κούπα 300ml: 1 κουταλιά της σούπας =1γρ.
Θερμοκρασία νερού: 60 – 65°C
Χρόνος εκχύλισης: 5 – 7′.
Δυνατότητα εκχύλισης: 1 – 2 φορές