Τα Προϊόντα μας

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία μπαχαρικών από όλο τον κόσμο. Κλωνάρι Βανίλιας Μαδαγασκάρης, Τουρμερίκ Ινδίας, Σουμάκ Τουρκίας, Άνθη κανέλας Κίνας, Μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο, μπιφτέκι, Γκαράμ Μασάλα, Βεγκέτα Λεμονοπίπερο κ.α. Καρυκεύματα που δίνουν χρώμα, άρωμα & νοστιμεύουν τα φαγητά μας.

Βότανα όπως Δίκταμο για το στομάχι, Βαλεριάνα για ηρεμιστικό, Ιβίσκο για χοληστερίνη, τριγλυκερίδια & Σάκχαρο. Εκινάτσια για κρυολογήματα & άλλα βότανα που από τα αρχαία χρόνια, τους απέδιδαν θεραπευτικές ιδιότητες αλλά ακόμη και σήμερα, διαπιστώνουμε την ωφελιμότητα τους.

Τσάι πράσινο και άσπρο, που βοηθά στην πέψη και είναι λιποδιαλυτικό. Τσάι Μαύρο, τονωτικό του σώματος και του εγκεφάλου, ανακουφίζει νευρικούς πονοκεφάλους. Το τσάι Oolong, με λιποδιαλυτικές ιδιότητες & για χάσιμο βάρους καταναλώνοντας 2-3 φλιτζάνια την ημέρα.

Καφές χωρίς καφεΐνη από ρεβίθι ή κριθάρι χωρίς συντηρητικά & χημικά πρόσθετα.

Πεντανόστιμα και «βραστερά» Ελληνικά όσπρια, φακές, ρεβίθια, φασόλια νέας εσοδείας.

Ποικιλία αλεύρων όπως σίκαλη, λευκό για όλες τις χρήσεις, κίτρινο ιδανικό για πίτες και χωριάτικο ψωμί.

Όπως κάθε τέχνη έχει τα εργαλεία της, έτσι τα μπαχαρικά και τα ροφήματα χρειάζονται τα σκεύη τους. Μάθετε τις ιδιότητες της πήλινης της μαντεμένιας τσαγιέρας. Αλέστε το πιπέρι σε ορειχάλκινο μύλο για περισσότερο άρωμα. Χτυπήστε το σκόρδο σε ένα γνήσιο γουδί. Και άλλα σκεύη που δεν είναι μόνο καλαίσθητα αλλά και χρηστικά, όχι μόνο για εσάς αλλά και για ένα ξεχωριστό δώρο.