Μείγμα Κάρυ κόκκινο
Αρωματίζει διάφορα φαγητά με κρέας, όσπρια, λαχανικά, ρύζι, πουλερικά κ.α.
Η κατανάλωση αυτού του μείγματος καρυκευμάτων προστατεύει τον οργανισμό από ορισμένες μορφές καρκίνου (παχύ εντέρου και οισοφάγου), μειώνει τον κίνδυνο για καρδιακό επεισόδιο και καταπολεμά τις ρευματοειδούς αρθρίτιδες.
Προσοχή: Τα βότανα / μπαχαρικά σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν τα φάρμακα και τον ιατρό σας. Οι παραπάνω πληροφορίες είναι καθαρά ενδεικτικές και δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ιατρική συμβουλή ή συνταγή. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη.