Ορυκτό μαγειρικό αλάτι χοντρό

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ!

Μια από τις πολλές και ευρέως διαδεδομένες χρήσεις του ορυκτού αλατιού Ιμαλαίων, είναι αυτή στην κουζίνα!

Το αλάτι SALTIC είναι διαλεγμένο απο επιλεγμένο αλατορυχείο με πρώτης ποιότητας, 100% αγνό, ανεπεξέργαστο ορυκτό αλάτι Ιμαλαίων! Περιέχοντας όλα τα ευεργετικά συστατικά και τις ιδιότητες που το καθιστά παγκοσμίως το καλύτερο αλατι!

Δεν επηρεάζει την λειτουργία του θυρεοειδή, την πίεση, αλκαλοποιεί το Ph του οργανισμού με αποτέλεσμα την ομαλοποιηση της χώνευσης και την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών, ενισχύει το ανασοποιητικό, απομακρύνει τις τοξίνες απελευθερώνοντας  αρνητικά ιόντα στο φαγητό που είναι πολύ ευεργετικά για αυτόν.

Ειναι το πλέον καταλληλο για ανθρώπους που ακολουθούν έναν πιο υγειινό τρόπο διατροφής, για αθλητές .

Προσοχή: Οι παραπάνω πληροφορίες είναι καθαρά ενδεικτικές και δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ιατρική συμβουλή ή συνταγή. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη.

Έτσι αλατίζοντας τα φαγητά σας τους δίνετε μοναδική γεύση χωρίς να κάνετε όμως, εκπτώσεις στην υγεία σας! Αντίθετα την ευεργετείτε!

Οι περισσότεροι σεφ και γευσιγνώστες συμφωνούν ότι η χρήση υψηλής ποιότητας συστατικών είναι ο πιο σημαντικός τρόπος για να δημιουργούν τα πιο νόστιμα και ξεχωριστά μενού.

Τα πιάτα τους έχουν την φιλοσοφία ότι τα τρόφιμα είναι ο μεταφορέας της δύναμης της ζωής και της ενέργειας αλλα και μιας αισθησιακής γευστικής εμπειρίας (δείτε τις προτεινόμενες συνταγές μας!).

Σε αντίθεση με το θαλασσινό αλάτι χρειάζεστε πολύ λιγότερη ποσότητα ορυκτού αλατιού , λόγω της δυνατής και καθαρής του γεύσης. Έτσι και τα φαγητά σας θα έχουν περισσότερη γεύση αλλά και εσείς καλή υγεία!