Σαπούνι Άλατος Ιμαλαΐων

ΕΝΑ ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ…

Το σαπούνι είναι πλούσιο σε όλα τα ευεργετικά συστατικά που περιέχει του αλάτι SALTIC, τα οποία προσφέρει άμεσα στην επιδερμίδα μας!

Κάντε το συνηθισμένο σας ντούς για να απομακρύνεται τις ακαθαρσίες τις ημέρας και έπειτα εφαρμόστε σε βρεγμένο δέρμα το σαπούνι SALTIC.

Καθώς το εφαρμόζετε νιώστε την ενεργοποίηση του δέρματος σας από τα πολύτιμα συστατικά που του προσφέρει το σαπούνι!

Ο μοναδικός συνδυασμός των ιχνοστοιχείων και η υπεραιμία που προκαλείται στο δέρμα βελτιστοποιεί τα αποτελέσματα του, όπως κατά της θαμπής και άτονης όψης του δέρματος, της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης, των διεσταλμένων πόρων, της ακμής,  στην αποβολή των τοξινών, της απολέπισης του δέρματος, για απολύμανση και σταμάτημα του αίματος απο κοψίματα, χρησιμοποιήστε το σαν παγοφόρα ή θερμοφόρα κ.α.

Μετά από την χρήση μπορείτε να  χρησιμοποιήστε την μάσκα προσώπου και σώματος για να μεγιστοποιήσετε και να «κλειδώσετε» τα οφέλη που πήρατε στο δέρμα σας!

ΧΡΗΣΗ: πρίν την χρήση ελέγξτε για τυχόν μικρά προεξέχοντα κομμάτια κόκκων αλατιού που μπορεί να σας χαράξουν ελαφρώς, αν εντοπίσετε κάποιο απλά βρέξτε το σαπούνι και με το νύχι σας αφαιρέστε το. Μετά την χρήση αφήστε το σαπούνι σε στεγνή επιφάνεια να αεριστεί επαρκώς.  Έτσι θα επιμηκύνετε την διάρκεια ζωής του σαπουνιού σας.

Προσοχή: Οι παραπάνω πληροφορίες είναι καθαρά ενδεικτικές και δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ιατρική συμβουλή ή συνταγή. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη.