Τι θα χρειαστούμε για τα Χριστούγεννα?
- Αστεροειδής Γλυκάνισος:
 Για τη γαλοπούλα, τους ζωμούς, τις σούπες, το ζεστό κρασί, το χοιρινό και το ρύζι
 
- Μαυροσίσαμο:
 Χρησιμοποιείται στα Αλμυρά & τα γλυκά ,αρωματικά ψωμιά, στις σαλάτες, στα τυριά και στις πίτες
 
- Παπαρουνόσπορος:
 Χρησιμοποιείται σε ψωμιά ή στη ζαχαροπλαστική για μπισκότα ή κέικ, τη σαλάτα λάχανου , σε μείγματα κάρυ, σε σάλτσες κρέατος και ψαριών, και πάνω από βρασμένα λαχανικά ή ζυμαρικά.
 
- Σουσάμι:
 Για τη επιφάνεια του ψωμιού των τσουρεκιών, στη σαλάτα και τα γλυκά.
 
- Μαχλέπι
 Έχει έντονο άρωμα και χρησιμοποιείται σε ροφήματα, στα τσουρέκια, στα κουλουράκια, στις βασιλόπιτες και γενικά στη ζαχαροπλαστική.
 
- Μαστίχα:
 Για τσουρέκια και γλυκά
 
- Πιπερόριζα:
 Για μπισκότα και γλυκά, ζεστά κρασιά, πράσινες σαλάτες, ντρέσινγκ με λεμόνι και τη γαλοπούλα
 
- Κάρδαμο πράσινο:
 Για γλυκά, κέικ, μπισκότα, ψωμιά, τσουρέκια, βασιλόπιτες, χριστόψωμα, σαλάτες, μαγειρευτά λαχανικά, σούπες, πίκλες, μαρινάδες, κρέατα και ζεστό κρασί
 
- Μείγμα Σμυρνιό:
 Για κέικ, γλυκά ταψιού, μελομακάρονα, βασιλόπιτες, τσουρέκια, κουλουράκια.
 Δοσολογία: 1 κουτ. του γλυκού
 Περιέχει: Κανέλλα, μοσχοκάρυδο, γαρύφαλλο, πιπερόριζα
 
- Βανίλια κλωνάρι:
 Για τη ζαχαροπλαστική
 
- Βανιλλίνη:
 Για τη ζαχαροπλαστική
 
- Γαρύφαλλο:
 Για τη ζαχαροπλαστική , τη μαγειρική και τα ζεστά κρασιά
 
- Μοσχοκάρυδο:
 Για πατάτες, λαχανικά, πίτες, χριστόψωμα και γλυκά
 
- Άνθος Μοσχοκάρυδου:
 Για γκουρμέ φαγητά και γλυκά, πίτες, για κρεμώδης σούπες, μπεσαμέλ, πατατοκεφτέδες, σάλτσες, ζωμούς.
 
- Κανέλα:
 Για μαγειρική και ζαχαροπλαστική και τα ζεστά κρασιά, (προσθέστε στη γέμιση της γαλοπούλας)
 
- Άνθος κανέλας:
 Για μαγειρική και ζαχαροπλαστική και τα ζεστά κρασιά, (προσθέστε στη γέμιση της γαλοπούλας)
 
- Μείγμα για Πουλερικά:
 Για τη γαλοπούλα
 
- Κουκουνάρι:
 Για σαλάτες, τη γέμιση της γαλοπούλας, ρύζι
 
- Σταφίδα Βοστίτσα:
 Για τη γέμιση της γαλοπούλας, σαλάτες και γλυκά
 
- Σταφίδα σουλτανίνα:
 Για τη γέμιση της γαλοπούλας, σαλάτες και γλυκά
 
- Δαμάσκηνα:
 Με χοιρινό, πουλερικά και μοσχαράκι
 
- Χουρμάδες:
 Γέμιση για μελομακάρονα και κουραμπιέδες
 
- Καπνιστή Πάπρικα:
 Για ψητά λαχανικά, κρεατικά και πουλερικά, για πατάτες, σως και τυριά
 
- Μείγμα για πατάτες στο φούρνο
 
- Μείγμα για κρεατικά
 
- Λεμονοπίπερο:
 Στα πουλερικά, τα κρεατικά, τα λαχανικά , στα λεμονάτα και τις σαλάτες.
 
- Σκορδοπίπερο:
 Σε όλα τα κρεατικά, τα πουλερικά, τις σάλτσες, τα λαχανικά και τα ζυμαρικά
 
- Πορτοκαλοπίπερο:
 Στο χοιρινό και σε όλα τα κρατικά, πουλερικά, τις πατάτες και τα λαχανικά
 
- Ανάμικτο Πιπέρι:
 Ο συνδυασμός του μαύρο, του πράσινου, του λευκού και του ροζ πιπεριού, δίνει ένα υπέροχο άρωμα και γεύση στα φαγητά μας.
 
- Μείγμα Γκαραμ Μασάλα :
 Για τη γαλοπούλα, στο αρνί, στο χοιρινό, στο κατσίκι
 
- Αλάτι Ιμαλάϊων:
 Αλατίστε τα φαγητά σας τις γιορτές για όλη την οικογένεια, χωρίς τύψεις.
 
- Πορτοκάλι φλύδα:
 Για σιρόπι για ζεστό κρασί
 
- Λεμόνι Φλύδα:
 Για σιρόπι για ζεστό κρασί