Τι θα χρειαστούμε για τα Χριστούγεννα?

  • Αστεροειδής Γλυκάνισος:
    Για τη γαλοπούλα, τους ζωμούς, τις σούπες, το ζεστό κρασί, το χοιρινό και το ρύζι
  • Μαυροσίσαμο:
    Χρησιμοποιείται στα Αλμυρά & τα γλυκά ,αρωματικά ψωμιά, στις σαλάτες, στα τυριά και στις πίτες
  • Παπαρουνόσπορος:
    Χρησιμοποιείται σε ψωμιά ή στη ζαχαροπλαστική για μπισκότα ή κέικ, τη σαλάτα λάχανου , σε μείγματα κάρυ, σε σάλτσες κρέατος και ψαριών, και πάνω από βρασμένα λαχανικά ή ζυμαρικά.
  • Σουσάμι:
    Για τη επιφάνεια του ψωμιού των τσουρεκιών, στη σαλάτα και τα γλυκά.
  • Μαχλέπι
    Έχει έντονο άρωμα και χρησιμοποιείται σε ροφήματα, στα τσουρέκια, στα κουλουράκια, στις βασιλόπιτες και γενικά στη ζαχαροπλαστική.
  • Μαστίχα:
    Για τσουρέκια και γλυκά
  • Πιπερόριζα:
    Για μπισκότα και γλυκά, ζεστά κρασιά, πράσινες σαλάτες, ντρέσινγκ με λεμόνι και τη γαλοπούλα
  • Κάρδαμο πράσινο:
    Για γλυκά, κέικ, μπισκότα, ψωμιά, τσουρέκια, βασιλόπιτες, χριστόψωμα, σαλάτες, μαγειρευτά λαχανικά, σούπες, πίκλες, μαρινάδες, κρέατα και ζεστό κρασί
  • Μείγμα Σμυρνιό:
    Για κέικ, γλυκά ταψιού, μελομακάρονα, βασιλόπιτες, τσουρέκια, κουλουράκια.
    Δοσολογία: 1 κουτ. του γλυκού
    Περιέχει: Κανέλλα, μοσχοκάρυδο, γαρύφαλλο, πιπερόριζα
  • Βανίλια κλωνάρι:
    Για τη ζαχαροπλαστική
  • Βανιλλίνη:
    Για τη ζαχαροπλαστική
  • Γαρύφαλλο:
    Για τη ζαχαροπλαστική , τη μαγειρική και τα ζεστά κρασιά
  • Μοσχοκάρυδο:
    Για πατάτες, λαχανικά, πίτες, χριστόψωμα και γλυκά
  • Άνθος Μοσχοκάρυδου:
    Για γκουρμέ φαγητά και γλυκά, πίτες, για κρεμώδης σούπες, μπεσαμέλ, πατατοκεφτέδες, σάλτσες, ζωμούς.
  • Κανέλα:
    Για μαγειρική και ζαχαροπλαστική και τα ζεστά κρασιά, (προσθέστε στη γέμιση της γαλοπούλας)
  • Άνθος κανέλας:
    Για μαγειρική και ζαχαροπλαστική και τα ζεστά κρασιά, (προσθέστε στη γέμιση της γαλοπούλας)
  • Μείγμα για Πουλερικά:
    Για τη γαλοπούλα
  • Κουκουνάρι:
    Για σαλάτες, τη γέμιση της γαλοπούλας, ρύζι
  • Σταφίδα Βοστίτσα:
    Για τη γέμιση της γαλοπούλας, σαλάτες και γλυκά
  • Σταφίδα σουλτανίνα:
    Για τη γέμιση της γαλοπούλας, σαλάτες και γλυκά
  • Δαμάσκηνα:
    Με χοιρινό, πουλερικά και μοσχαράκι
  • Χουρμάδες:
    Γέμιση για μελομακάρονα και κουραμπιέδες
  • Καπνιστή Πάπρικα:
    Για ψητά λαχανικά, κρεατικά και πουλερικά, για πατάτες, σως και τυριά
  • Μείγμα για πατάτες στο φούρνο
  • Μείγμα για κρεατικά
  • Λεμονοπίπερο:
    Στα πουλερικά, τα κρεατικά, τα λαχανικά , στα λεμονάτα και τις σαλάτες.
  • Σκορδοπίπερο:
    Σε όλα τα κρεατικά, τα πουλερικά, τις σάλτσες, τα λαχανικά και τα ζυμαρικά
  • Πορτοκαλοπίπερο:
    Στο χοιρινό και σε όλα τα κρατικά, πουλερικά, τις πατάτες και τα λαχανικά
  • Ανάμικτο Πιπέρι:
    Ο συνδυασμός του μαύρο, του πράσινου, του λευκού και του ροζ πιπεριού, δίνει ένα υπέροχο άρωμα και γεύση στα φαγητά μας.
  • Μείγμα Γκαραμ Μασάλα :
    Για τη γαλοπούλα, στο αρνί, στο χοιρινό, στο κατσίκι
  • Αλάτι Ιμαλάϊων:
    Αλατίστε τα φαγητά σας τις γιορτές για όλη την οικογένεια, χωρίς τύψεις.
  • Πορτοκάλι φλύδα:
    Για σιρόπι για ζεστό κρασί
  • Λεμόνι Φλύδα:
    Για σιρόπι για ζεστό κρασί